Thursday, 15 December 2011

masalah datang lagi...

tak aku sangka selama nie, kak mas songsang orangya..luarannya perempuan tapi jiwanya lelaki..patutlah selama nie,bila aku datang kerja jew, pasti ada kesan love bite kat leher dia.. nak bertanya takut plak, aku diamkan aje.. Aku rasa pelik kenapa kak mas benci sangat dengan lelaki dan dia sangat menghargai kecantikkan yang dimiliki seorng perempuan. rupanya ini rahsia yang dia sembunyikan dari aku.. ya tuhan dugaan apa lagi yang engkau berikan kali nie.. patutlah kak zie cemburu bila aku rapat dengan kak mas.. sekarang nie, kak zie plak yang bergaduh dengan aku.. sakit kepala..rasa nak lari balik kampung..lagi tenang hidup aku.. bila aku nak berhenti, kak zie suruh aku kerja. at least pun sampai urusan kak mas untuk anak dia settle..so aku dah janji nak berhenti lepas kak mas settlekan hal anak dia.. cukup bulan nie,aku balik kampung.. kakak aku pun dah halau aku.. lebih baik aku balik dari aku terus keruhkan keadaan.. dan aku tak nak terus ada kat sini.



kalau dulu, aku lah sandaran untuk dia, kini aku tak tahu mana kedudukan aku..adakah aku masih adk dia @ cuma sampah bagi dia.. ntah la.. puas aku mencari kat mana silap aku.. sampai sekarang aku masih belum jumpa.. kenapa semua nie harus terjadi antara aku dan dia.. sayang, berat hati aku untuk melepaskan. aku cuma berharap, ada ruang dan peluang untuk aku perbetulkan semuanya.

No comments:

Post a Comment